7522 5959  
  reception@kiropraktorvarde.dk

Kiropraktisk behandling

  Den kiropraktiske behandling består ikke blot af manuelt vævsarbejde. Den kiropraktiske behandling er en pakke, der indeholder sygehistorieoptag, grundig undersøgelse, diagnostik, forebyggelse, patientuddannelse, rehabilitering og manuel behandling indenfor det muskuloskeletale område. 

Din kiropraktor har en lang videregående uddannelse indenfor dette felt, og derfor vil du altid være i trygge hænder. Det gælder både i de tilfælde, hvor vi er de rette til at hjælpe dig med dit problem, men også hvis dit problem kræver yderligere undersøgelser som billeddiagnostik eller henvisning til speciallægeafdelinger.  

Se typiske problemstillinger

Behandling og træning

Den manuelle behandlingsdel i den kiropraktiske behandling retter sig mod at bedre og opretholde funktionen af kroppens muskler og led. Det gør vi blandt andet gennem mobilisering af leddene, som udføres i mange afskygninger og ikke kun ved manipulation. Muskulatur og senevæv behandles med massage, triggerpunktsterapi, MET (muskel-energi-teknikker), laser og nålebehandling (Dry Needling). 

Træning og egenhåndtering er en vigtig del af ethvert behandlingsforløb. 

Vi giver dig øvelser, der passer til dit udgangspunkt og til din hverdag.

Se typiske problemstillinger Bestil tid